Programajánló
Miért válaszd a Debreceni Egyetemet?
2015. január 27., forrás: unideb.hu

Beiskolázási fórumot rendez a Debreceni Egyetem február 4-én, szerdán 17 órától: „hogy ne maradjon megválaszolatlan kérdés...”

Leendő hallgatói és azok szüleik számára tart tájékoztató előadásokat az intézmény jövő szerdán a Főépület Aulájában. A rendezvény célja az, hogy a felvételi hajrában még egyszer részletes információkkal segítsék a pályaválasztók a döntését.

A fórumon a Debreceni Egyetemről és a felvételi eljárásról Bartha Elek oktatási rektorhelyettes tart előadást, majd Maticsák Sándor tanárképzési főigazgató tájékoztatja a résztvevőket az intézményben zajló tanárképzésről.

Az érdeklődők a karok képviselőitől minden fontos információt megtudhatnak az egyetem képzési kínálatáról. Az ország legnagyobb felsőoktatási intézményében 14 karon, 67 alapszak, 78 mesterszak, 5 osztatlan képzés, 24 tanárképzési szak, 164 szakirányú továbbképzés és 24 doktori iskola közül választhatnak a felvételizők.

 A Hallgatói Önkormányzat segítségével pedig bepillanthatnak az egyetemi életbe is. A középiskolások mindent megtudhatnak a kollégiumi elhelyezésről, az ösztöndíj-, a sportolási-, vagy éppen a szórakozási lehetőségekről, híven a fórum mottójához: „hogy ne maradjon megválaszolatlan kérdés...”A szerző további cikkei
„OKOS” fesztivál Mindjárt Campus Fesztivál!!!
Kollégiumfejlesztési program Több férőhely, korszerűbb és komfortosabb környezet, nemzetközi színvonal.
Együttműködés a MÁV-csoporttal Együttműködési megállapodást kötött a Debreceni Egyetem és a MÁV-csoport.
Egyetemi díjazottak Klinikaigazgató, matematikus, sajtófőnök – egyetemi díjeső volt a város napján.
Változatlanul az élvonalban A szeptemberben induló képzésekre jelentkezők száma 15.223.
CAMPUS PONT - SZOLGÁLTATÁSOK
Bejelentkezés
A hét legolvasottabb cikkei
Keresés
A rovat legolvasottabb cikkei
A hónap legolvasottabb cikkei