Programajnl
Kedves Hallgatók, kinyitott a Hall!
2015. december 9., Szabó László


A Campus Fesztiválon már bizonyított, de immár hivatalosan is megnyílt a Hall, Magyarország legnagyobb klubja, a Campus Party új otthona.


A Debreceni Egyetem hallgatói igencsak szerencsés helyzetben vannak, hiszen a campusok bõvelkednek a klubokban: a Lovarda, a Klinika és a Kazánház a legnagyobbak, de ne feledkezzünk meg az olyan kisebb közösségi terekrõl sem, mint a Kolkáv, a Galéria, a Teniszke vagy a szintén újdonságnak számító Nagyerdei Víztorony. A hallgatói önkormányzat már öt évvel ezelõtt kezdeményezte, hogy az Egyetem téren is legyen egy komolyabb nézõszám befogadására alkalmas csarnok, ám az túl drágának bizonyult.
„A HÖK több éven keresztül összegyûjtött 450 millió forintot egy új hallgatói klub és tanulmányi központ megvalósítására, amit a DEAC pályák szomszédságában lehetett volna felépíteni, ám a kivitelezési ajánlatok túl magasak voltak, a rendelkezésre álló összeg dupláját is elérték – berendezés nélkül. Akkor úgy döntöttünk, hogy azt nem építjük meg, viszont a városvezetéssel elkezdtük a párbeszédet, mert már lehetett látni, hogy épülni fog az új stadion, ami igencsak közel van az Egyetem téri campushoz, ahol ideális helye lehet az új közösségi térnek” – idézte fel a Hall kialakításáig vezetõ utat Bács Zoltán kancellár.
A Hall hazánk legnagyobb és legbiztonságosabb klubja, befér több mint kétezer ember, ez a tömeg pedig másfél perc alatt el tudja hagyni a helyet, ilyen nincsen máshol, köszönhetõen a sok ajtónak a bejárati oldalon. Alapvetõen azonban aki bemegy, biztos nem akar kimenni, amirõl nemcsak a látványos fénytechnika és a bulik, koncertek gondoskodnak, hanem a negyven méter hosszú bárpult, ahol biztosan hamar kiszolgálnak mindenkit, sõt a színpad mellett is van egy kisebb pult, lesz így kb. tizenöt sörcsap. Ha egy sört tizenöt másodperc alatt kicsapolnak, akkor ez háromezer-hatszáz korsó csapolt sört jelent egy óra alatt.
„A Hall egy olyan klub, ami arra lett kitalálva és megépítve, hogy a lehetõ legmagasabb minõségben szolgálja ki a nagy tömegben érkezõ, bulizni vágyó közönséget. Az õszi idõszak közeledtével érdemes kiemelni, hogy a ruhatár telt házas rendezvényeknél is mindenkit ki tud szolgálni” – hangsúlyozta Velegi Sándor üzletvezetõ a klub további elõnyét.
A Hall egyébként multifunkciós, nemcsak AronChupa, a Halott Pénz, a Cloud9+, a Bikini vagy az Edda koncertjeire lehet bulizni a Campus Party szerdai õrületein vagy most hétvégén a Zamat Fesztiválon, hanem akár bokszmeccseket is rendezhetnek benne, ringgel a közepén.
 A szerz tovbbi cikkei
A sámánnak a dob is drog Nemcsak tanulmányozta a sámánokat Hoppál Mihály professzor.
I shot the target Elsõ alkalommal bukkant fel a testnevelés órák között.
Méltó helyen a Tisza István-szobor A DE Fõépülete elõtt állították fel az intézmény egykori névadójának szobrát.
Új magyar ötletek a világhírnév kapujában Magyar, cseh, lengyel és szlovák innovatív megoldások versenyeznek a Brainfactory ötletverseny nemzetközi fordulójában.
A pálinkától félreütök A nagyerdei mulatságon huszonötezren töltötték az arcukba a kolbászokat.
CAMPUS PONT - SZOLGLTATSOK
Bejelentkezs
A ht legolvasottabb cikkei
Keress
A rovat legolvasottabb cikkei
A hnap legolvasottabb cikkei