Kulturális
Fesztiválok nyomában
2016. augusztus 4., Szabó László

Látogatórekorddal zárt a nyár legnagyobb bulija: 98 ezren szórakoztak az idei Campus Fesztiválon. Folytatás 2017. július 19-én.

Még elevenen él az idei Campus, még működik az ott vásárolt öngyújtó, még hallgatom az ott megismert Fran Palermót, de máris itt a háromnapos Zamat fesztivál a Nagyerdei Stadionnál, amikor újra bulizni illik, s észre sem vesszük, már lehet is kapni az early bird jegyeket a tíz hónap múlva kezdődő, tizedik Campus Fesztiválra.

Milyen hamar eltelt, mondogattuk a rendezvény után, holott amikor a nulladik napon a stadion sarkánál ettük a lángost és csak figyeltük a hömpölygő tömeget, másnap pedig a Pál Utcai Fiúk délutáni koncertjén szürcsöltük az első sört és énekeltük, hogy „a fiúk a lányokkal táncolnak reggelig”, akkor azt éreztük, hogy az éjjel soha nem érhet véget. És ezt az érzést erősítette a pénteken átugrált Alvin és Zorall koncert, szombaton a Tankcsapda helyett végigbulizott Vis Maior, a megannyi találkozás, baráti beszélgetés, koccintás és hajnali sült kolbászozás a Nagyerdőn.

Tíz hónap, nem olyan sok idő, egy őszi és egy tavaszi szemeszter, egy karácsony (bérletet hátha megkapom), egy névnap és születésnap (ha karácsonykor a belépő elmaradt, még pótolható), háromszáz napnyi készülődés az újabb fesztiválérzés befogadására, a mámoros nyári éjszakák pillanatainak kimerevítésére.

 A szerző további cikkei
A sámánnak a dob is drog Nemcsak tanulmányozta a sámánokat Hoppál Mihály professzor.
I shot the target Első alkalommal bukkant fel a testnevelés órák között.
Méltó helyen a Tisza István-szobor A DE Főépülete előtt állították fel az intézmény egykori névadójának szobrát.
Új magyar ötletek a világhírnév kapujában Magyar, cseh, lengyel és szlovák innovatív megoldások versenyeznek a Brainfactory ötletverseny nemzetközi fordulójában.
A pálinkától félreütök A nagyerdei mulatságon huszonötezren töltötték az arcukba a kolbászokat.
CAMPUS PONT - SZOLGÁLTATÁSOK
Bejelentkezés
A hét legolvasottabb cikkei
Keresés
A rovat legolvasottabb cikkei
A hónap legolvasottabb cikkei