Keresés
Szubjektív
Szakestre fel! A legtöbb szakon vannak olyan rendezvények, amikor kicsit összeülnek az egy szakra járók és közös eszmecserébe kezdenek.
Kiút a kiúttalanságba Tudjátok mi a legjobb dolog a világon? Egyetemistának lenni. És mikor jön rá erre az ember? Mikor már nem egyetemista.
Ki mint vet...? Az a borzasztĂłan szomorĂş helyzet áll fent, hogy idĂ©n rájárt a rĂşd az Országunkra! EurĂłpa „szĂ­ve" most vĂ©rzik.
Pohoda Fesztivál 2010 A nyugalom megzavarására alkalmatlan .
Betonnal vagy anélkül? Gólyatábor. Ez az az esemény, amit egyetlen elsõ éves egyetemistának sem szabad kihagynia, hiszen ez élete elsõ igazi egyetemi rendezvénye.
GĂłlyának lenni… A mi gĂłlyáink is beköltöztek egyetemĂĽnkre Ă©s megkezdtĂ©k Ă©letĂĽk egyik legizgalmasabb szakaszát.
„Élni tudni kell” Sátras koncerteken eszeveszett ugrándozás, fĂ»ben ĂĽlĂ©s, összebĂşjás, csĂłkolĂłzás, sajtos tejfölös lángossal Ă©s a toi toi vĂ©cĂ©kkel.
Mert a vizsgaidõszak igenis jó! A vizsgaidõszakról mindenkinek a pattanásos arcbõr, a zsíros haj, a fogyás/hízás, a napokon át tartó tanulás, az éjszakázás jut az eszébe.
Sorozat, mint új függõsség? Vajon hiányoznának a sorozatok, ha nem lennének? Valóban szükség van rájuk, és ha igen, miért?
Üzifal, profiloldal, képmegosztás, miegymás... Közösségi oldalak. Errõl talán mindenkinek eszébe jut az az egy, netán több közösségi portál, ahová tartozik. Ezek mára nélkülözhetetlenek?
Újságírónak lenni... Ki tudja mi a legkevésbé megbecsült szakma Magyarországon? Az újságírói. És ki tudja milyen újságírónak lenni? Én tudom!
Vegetáló hungaromozi Ki jár manapság már moziba? Mi a helyzet itthon?
Zöld erdõben jártam… „HĂşsvĂ©t hĂ©tfõ reggelĂ©n, mi jutott eszembe, teli vĂ­zi puskát vettem a kezembe…” avagy, hogy is zajlik a hĂşsvĂ©t?
Uralkodó média! Egy új hatalom, mely meghatároz minket és függõivé váltunk. Meg kell gondolnunk, mit kezdünk vele. Ne hagyjuk magunkat becsapni!
Butító mûsorok és beáll az agyhalál? Szinte mindnyájan ki vagyunk téve a kereskedelmi televíziók által sugárzott népbutító mûsoroknak.
Már senkitõl sem kĂ©rhetĂĽnk jegyzetet? „Milyen jogon kĂ©rsz te jegyzetet Ăşgy, hogy be se jártál rendesen Ăłrára egy olyan embertõl, aki vĂ©gig ott volt?"
TÖMEGközlekedés Nincs olyan ember, aki még ne utazott volna életében valamilyen tömegközlekedési eszközzel. Mi, egyetemisták nap, mint nap használjuk...
Poligamy – az Ă©v nagy durranása (?) Most nagyon Ăşgy tĂ»nik, van remĂ©ny arra, hogy vĂ©gre megnĂ©zhessĂĽk az idei Ă©v legnormálisabb magyar vĂ­gjátĂ©kát!
Novemberben karácsony? Ha így folytatódik a novemberi, sõt egyéb hipermarketekben már októberi igazi "karácsonyi szezon", akkor hamarosan áttolódik a szeretet ünnepe, vagy szeretteink megajándékozása novemberre.
Na gyere velem, táncolj még! ...az elsõ gólyabálomra annyira el akartam menni, hogy képes voltam chaten összeszedni egy fiút, csakhogy legyen kísérõm...
   1 2 3
CAMPUS PONT - SZOLGÁLTATÁSOK
Bejelentkezés
A rovat legolvasottabb cikkei
Keresés
A hét legolvasottabb cikkei
A hónap legolvasottabb cikkei