Újjászületik a legendás Hegyalja Fesztivál
2015. május 5.,

Egy év pihenő után újra elfoglalja méltó helyét a fesztiválok sorában a Borsodi Kingdom of Hegyalja. A kívül-belül megújult öt napos buli olyan nevekkel kápráztatja el a közönséget, mint a Rudimental, a Nightwish vagy a hardcore metal oldalról érkező Architects és At the Gates. Az ütős zenei line up és az egyedi látványvilág mellett a rekord alacsony bérletárak garantálják az igazi fesztiválélményt.

 A 15 éves múltra visszatekintő Hegyalja Fesztivál idén újult erővel tér vissza a káprázatos Tokaj-Rakamaz vidékére. Kilépve az eddigi skatulyából egy teljesen új, színes zenei paletta várja a bulizni vágyókat, hiszen a rock mellett elektro, drum 'n bass, folk és pop előadók is érkeznek a látványos színpadokra. A fellépők külföldi vonalát olyan bandák erősítik, mint a Rudimental, a Nightwish, az Architects, a Clean Bandit, az At the Gates vagy a Chase and Status és a Milk and Sugar. A hazai csapatok oldaláról igazi közönség kedvencek fokozzák majd a hangulatot, mint a Punnany Massif, a The Carbonfools, az Irie Maffia, a Belga, Anna and the Barbies és a Hiperkarma. 

Az európai színvonalú fesztiválokat idéző Borsodi Kingdom of Hegyalja a minőséget kedvező árakon hozza el, így a királyság valóban mindenki előtt megnyílik. A nemzetközi és hazai zenei krém eddig még sosem volt ilyen könnyen elérhető ennyiért, egy helyen és a Borsodi jóvoltából az early bird bérletek után nem értek véget a kedvezmények. A "Csapassátok csapatban" akció keretében 100 db hatfős csapat tagjai továbbra is 13 990 forintos áron vásárolhatják meg heti bérletüket.  Ragadd meg a haverokat, és ne hagyd ki az év leghangosabban dübörgő fesztiválját! 

Borsodi Kingdom of Hegyalja

Tokaj-Rakamaz, 2015. július 15-19.

http://kingdomofhegyalja.hu/