Saláta
Legyél TE a Fórum Arca!!!
2013. január 15., hallgato.com

Régóta álmodozol arról, hogy plakátokon szerepelj, esetleg hírnévről és csillogásról. Akkor itt az ideje, hogy valóra váltsd az álmod és jelentkezz a Fórum Debrecen versenyére.

Idén másodjára kerül megrendezésre a Fórum bevásárlóközpont szépségversenye, ahol keressük azt az arcot, aki képviseli a Fórumot 2013-ban a plakátokon, az eseményeken, a rendezvényeken, illetve a kivetítőkön is. 2012-ben a szakmai zsűri Boros Evelint választotta, aki úgy nyilatkozott, hogyha tehetné, újra jelentkezne a versenyre, mert ő rengeteg jó tapasztalatot szerzett az elmúlt egy év alatt.

Ki ne vágyna arra, hogy plakátokon szerepeljen? Ráadásul nem csak az arcod lesz ismert, mellé 300.000 Ft-os modellszerződés is jár. Természetesen háziasszonyként szerepelned kell a rendezvényeken, a divat oldalak állandó modellje leszel, a divathét fő modellje és a plakátok főszereplője. A 2. helyezett: Profi portfólió fotózás 55.000 Ft értékben, míg a 3. helyezett: Swarovski ajándékcsomag tulajdonosa lesz.

De fiúk ti se csüggedjetek! 2013 a fiúk éve is. Hiszen párosan szép az élet. A lányok mellé a fiúk is csatlakoznak majd. Keressük azt a fiút, férfit, aki a kiválasztott lány mellett képviseli a bevásárlóközpontot. Természetesen ő is szerződéssel gazdagodik. Az ő nyereménye 150.000 Ft.

Ha felkeltettük érdeklődésed nem kell mást tenned, mint elküldeni jelentkezésed az info@forumdebrecen.hu email címre, aminek tartalmazni kell:
•    egy egész alakos fotót, egy portréfotót,
•    személyes adataidat (név, cím, telefonszám, méretek, életkor)
•    illetve írd meg nekünk miért Téged válasszunk!

Természetesen idén is gondoltunk azokra is, akiknek nincs fotójuk, január 14-20-ig egy fotóstúdiót fogunk ismét felállítani a legalsó szinten a Fórum bevásárlóközpontban, ahol profi fotós, fodrász és sminkes segít elkészíteni a legjobb képet rólad. A pontos időpontokról érdeklődj a Fórum információs pultjánál.

Bárki jelentkezhet a versenyre, aki a megyében lakik, elmúlt 18 éves (ez alatt szülői engedély kell) és még nem 35 éves. Ne feledd! A beküldési határidő 2013. január 20-a.

A legszebbnek ítélt 40 lánnyal a zsűri találkozik majd, akik közül 10-en jutnak be a döntőbe. Illetve a sármos férfiak sorsáról is döntenek.

A kiválasztott lányokkal kisfilmek készülnek majd, amit a verseny hivatalos médiapartnereinél nézhetnek meg az érdeklődök (Alföld Televízió és Hajdupress hírportálon) valamint profi stúdió fotókat készítünk, illetve a februári Fórum magazin divatoldalán is a döntősökkel fotózzuk be a legújabb kollekciókat.

A majdnem egy hónapos program alatt a versenyzőkre rengeteg feladat vár majd, hiszen ellátogatunk majd a Fórum különböző üzleteibe, edzéseken veszünk részt, megismerjük 2013 legújabb trendjeit. A versenyzők felkészülését nyomon követhetik majd az Alföld Televízió Fórum Arca műsorában illetve a Fórum Facebook oldalán.
2013. február 15-én Gálaműsor keretei között derül majd ki, ki az a lány és fiú, aki képviseli a Fórum bevásárlóközpontot 2013-ban!

Biztosíthatunk róla, hogy jut időd a tanulásra is, és hidd el a vizsgáidat is szuperül meg tudod csinálni mindemellett. Arra viszont készülj fel, hogy minden szakmai lépésed profi stáb követi: fotósok, fodrászok, sminkesek, stylistok és modellkoordinátorok. Nekünk elhiheted, mi leszünk a második családod!

(X)A szerző további cikkei
Óriási Campus Party szerdán CHILDREN'S Party, Magyarország legnagyobb egyetemi buliján!!
Tárgyalásokat a felsőoktatásért A Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezetének petíciója
Sajtóközlemény Debreceni Egyetem Hallgatói Önkormányzatának sajtóközleménye a felvételi keretszámokról
Borászati kihelyezett tanszék Együttműködési megállapodást kötött a Debreceni Egyetem és a tarcali Tokaji Borvidék Szőlészeti és Borászati Kutatóintézet
Adj vért a Campus Fesztiválon! Mielőtt belevetnéd magad a Campus Fesztivál sörtengerébe és koncertrengetegébe, gondolj előtte másokra is egy fél óra erejéig.
CAMPUS PONT - SZOLGÁLTATÁSOK
Bejelentkezés
A hét legolvasottabb cikkei
Keresés
A rovat legolvasottabb cikkei
A hónap legolvasottabb cikkei