From Abroad
Debrecentől Dél-Kínáig
Lipták Fanny 2009-ben végzett a Debreceni Egyetem anglisztika szakán. Élt már Amerikában, Svédországban, de számításait 4 éve Hong Kongban találta meg, ahol kisgyerekeket tanít angolra.
„A kalandvágyam hajtott Debrecenbe”
Agustín Cadena lassan tíz éve tanít mexikói irodalmat és kultúrát a Debreceni Egyetem Angol és Amerikanisztika Intézetében. Közben sorra jelennek meg sikeres regényei spanyol nyelven Latin-Amerikában, irodalmi díjakat nyer, és bár most jelent meg legújabb regénye, az Operation Snake, máris újabb munkán dolgozik…
Nagyon komplikáltnak tűnik a magyar logika
Sarah Kupke jelenleg a Debreceni Egyetem Agrártudományok Centrumának hallgatója. Eredetileg Bécsben tanul. Most fél évet tölt el nálunk cserediákként.
Kodály és Bartók miatt jött Magyarországra
Federico Preziosi 25 éves, Avellinoban született, Nápoly mellett. Tizenkilenc évesen ment a Római Egyetemre, 2007-ben diplomázott, a római Tor Vergata egyetemen történelemből és zenetudományból. Most zenetudomány mesterképzésen tanul és az utolsó évében Debrecenben végez kutatómunkát.
Észtország fővárosa Tallin
Nagyon érdekes volt hallani egy észt embertől, hogy hogyan lát minket, magyarokat.
"Kapusta?"
Aydin Israfil igazi világpolgár. Az azerbajdzsáni srác ezelőtt Törökországban tanult, most pedig Magyarországon folytatja az egyetemet. A vele készített interjút itt olvashatjátok.
"Török gyerek megvágta..."
Ilkan és Murat Törökországból érkeztek hozzánk elvileg tanulni. Gyakorlatilag pedig inkább fedezik fel a várost és a magyar bulikat, mint az egyetemet. A velük készült interjút itt olvashatjátok.
A magyar nők a legszebbek,a túrórudi a legfinomabb
Nayan Modi idén diplomázott a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi karán. Már visszament hazájába, Kanadába, ahol jelenleg fogászati tanulmányait folytatja, de még mindig szívesen gondol vissza Magyarországra.

CAMPUS PONT - SZOLGÁLTATÁSOK
Bejelentkezés
Hét Szépe
Érdekel a hét szépe fotózás: Jelentkezz!
Még több kép!
Facebook
Facebook
Eseménynaptár
Hamarosan lesznek ajánlott rendezvények!
Keresés
Hirdetés
Videó
2013. 03. 27.
2013. 03. 20.
2013. 03. 07.
2013. 02. 27.
Hirdetés
Blog TOP5
1. Művészet és dizájn: bátran, szabadon, innovatívan Ha kíváncsi vagy a modern XXI. század legötletesebb alkotásaira és innovatív megoldásaira, kövesd figyelemmel a manzardcafe kreatív blogját!
2. Tippek olvasáshoz Ha nem vagy tisztában vele, hogy melyek napjaink bestsellerei, vagy csak egy kedvencedről szeretnél kritikát olvasni, látogasd meg az ajánlott oldalt.
3. Karácsonyfa bicikliből Azt hiszed, a karácsonyfa csak feldíszített fenyő vagy műfenyő lehet? Felejtsd el! Ez elavult sablon, ma már bicikliből is lehet karácsonyfát építeni.
4. A kávé újratöltve Lassan újra itt a vizsgaidőszak, ennek pedig egyik szinte elengedhetetlen kelléke a kávé. De vajon mi is ez az ital, hogyan készül, honnan származik és hogyan került hozzánk?
5. Minden idők egyik kampánya Most semmiképpen sem egy olcsó, hatékony digitális PR vagy webkettes megoldásról lesz szó, ellenben egy zseniális ötlet kiváló megvalósításáról.