From Abroad
Debrecentõl Dél-Kínáig
Lipták Fanny 2009-ben végzett a Debreceni Egyetem anglisztika szakán. Élt már Amerikában, Svédországban, de számításait 4 éve Hong Kongban találta meg, ahol kisgyerekeket tanít angolra.
„A kalandvágyam hajtott Debrecenbe”
AgustĂ­n Cadena lassan tĂ­z Ă©ve tanĂ­t mexikĂłi irodalmat Ă©s kultĂşrát a Debreceni Egyetem Angol Ă©s Amerikanisztika IntĂ©zetĂ©ben. Közben sorra jelennek meg sikeres regĂ©nyei spanyol nyelven Latin-Amerikában, irodalmi dĂ­jakat nyer, Ă©s bár most jelent meg legĂşjabb regĂ©nye, az Operation Snake, máris Ăşjabb munkán dolgozik…
Nagyon komplikáltnak tûnik a magyar logika
Sarah Kupke jelenleg a Debreceni Egyetem Agrártudományok Centrumának hallgatója. Eredetileg Bécsben tanul. Most fél évet tölt el nálunk cserediákként.
Kodály és Bartók miatt jött Magyarországra
Federico Preziosi 25 éves, Avellinoban született, Nápoly mellett. Tizenkilenc évesen ment a Római Egyetemre, 2007-ben diplomázott, a római Tor Vergata egyetemen történelembõl és zenetudományból. Most zenetudomány mesterképzésen tanul és az utolsó évében Debrecenben végez kutatómunkát.
Észtország fõvárosa Tallin
Nagyon érdekes volt hallani egy észt embertõl, hogy hogyan lát minket, magyarokat.
"Kapusta?"
Aydin Israfil igazi világpolgár. Az azerbajdzsáni srác ezelõtt Törökországban tanult, most pedig Magyarországon folytatja az egyetemet. A vele készített interjút itt olvashatjátok.
"Török gyerek megvágta..."
Ilkan és Murat Törökországból érkeztek hozzánk elvileg tanulni. Gyakorlatilag pedig inkább fedezik fel a várost és a magyar bulikat, mint az egyetemet. A velük készült interjút itt olvashatjátok.
A magyar nõk a legszebbek,a túrórudi a legfinomabb
Nayan Modi idén diplomázott a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi karán. Már visszament hazájába, Kanadába, ahol jelenleg fogászati tanulmányait folytatja, de még mindig szívesen gondol vissza Magyarországra.

CAMPUS PONT - SZOLGÁLTATÁSOK
Bejelentkezés
Hét Szépe
Érdekel a hét szépe fotózás: Jelentkezz!
Még több kép!
Facebook
Facebook
Eseménynaptár
Hamarosan lesznek ajánlott rendezvények!
Keresés
Videó
2013. 03. 27.
2013. 03. 20.
2013. 03. 07.
2013. 02. 27.
Hirdetés
Blog TOP5
1. Mûvészet és dizájn: bátran, szabadon, innovatívan Ha kíváncsi vagy a modern XXI. század legötletesebb alkotásaira és innovatív megoldásaira, kövesd figyelemmel a manzardcafe kreatív blogját!
2. Tippek olvasáshoz Ha nem vagy tisztában vele, hogy melyek napjaink bestsellerei, vagy csak egy kedvencedrõl szeretnél kritikát olvasni, látogasd meg az ajánlott oldalt.
3. Karácsonyfa biciklibõl Azt hiszed, a karácsonyfa csak feldíszített fenyõ vagy mûfenyõ lehet? Felejtsd el! Ez elavult sablon, ma már biciklibõl is lehet karácsonyfát építeni.
4. A kávé újratöltve Lassan újra itt a vizsgaidõszak, ennek pedig egyik szinte elengedhetetlen kelléke a kávé. De vajon mi is ez az ital, hogyan készül, honnan származik és hogyan került hozzánk?
5. Minden idõk egyik kampánya Most semmiképpen sem egy olcsó, hatékony digitális PR vagy webkettes megoldásról lesz szó, ellenben egy zseniális ötlet kiváló megvalósításáról.