Interjķ
Csernoch László
Interj√ļ Dr. Csernoch L√°szl√≥val, az ODT r√©gi-√ļj eln√∂k√©vel.
Interj√ļ Dr. Csernoch L√°szl√≥val,
a Debreceni Egyetem tudományos rektorhelyettesével,
az ODT r√©gi-√ļj eln√∂k√©vel.
G√°l Andr√°s
Medix РSzoboszlótól az államokig
Interj√ļ G√°l Andr√°ssal.
Dr. Pint√©r √Ākos
Egyetemi kutatások akadémiai támogatással
Interj√ļ Dr. Pint√©r √Ākossal, a Term√©szettudom√°nyi √©s Technol√≥giai Kar d√©k√°nj√°val.
Körösparti Péter
Lehetős√©g a tapasztalatok √°tad√°s√°ra az √ļj nemzed√©knek
Beszélgetés Körösparti Péterrel, a Debreceni Egyetem Hallgatói és Doktorandusz Képviselet elnökével.

Papp Csilla
Papp Csilla: nem √≠r√≥nak k√©sz√ľltem…
Sikeres √ľzletasszonyk√©nt, imm√°r m√°sodik k√∂tetes √≠r√≥nők√©nt, k√©t gyermekes csal√°danyak√©nt lehet sokoldal√ļnak jellemezni.
ByeAlex
„Debrecenben √©rzem magam igaz√°n otthonosan”
ByeAlex √©s a Slepp a V√≠ztoronyban koncertezett. M√°rta Alex, m√Ľv√©sznev√©n ByeAlex zenei p√°lyafut√°sa kor√°ntsem mondhat√≥ szokv√°nyosnak, √©s ahogy a t√∂rt√©nete, √ļgy a karaktere sem mindennapi. A koncert előtt besz√©lgett√ľnk vele az iskol√°s √©vekről, a b√∂lcs√©szl√©tről, az „√°tt√∂r√©sről”, a zenekarr√≥l, az X-Faktorr√≥l √©s a h√°rom legfontosabb v√°rosr√≥l az √©let√©ben.
V√≠gh √Čva
Fő√ļr, egy pressz√≥ rendel!
Haz√°nkban tal√°n nincs is olyan v√°ros vagy falu, ahol ne tal√°ln√°nk √Čva nev√Ľ pressz√≥t. Debrecenben is van, √°m azt szint√©n egyre t√∂bben tudj√°k, hogy l√©tezik egy √Čva Pressz√≥ nev√Ľ zenekar, akik tavaly sikeresen indultak a Cseh Tam√°s Program indul√≥ band√°kat t√°mogat√≥ p√°ly√°zat√°n. Az √©vről √©s a j√∂vőről besz√©lgett√ľnk a csapat n√©vad√≥j√°val, V√≠gh √Čva √©nekesnővel.
Somlai Tam√°s
„Debrecenben szeretn√©k tervezni”
A Debreceni Egyetem sportszervező szakos hallgat√≥ja, Somlai Tam√°s az egyetem mellett profi v√≠zilabd√°z√≥, jelenleg a Debreceni V√≠zilabda Sportegyes√ľlet (DVSE) √©lvonalbeli csapat√°t erős√≠ti. Interj√ļnkban a fiatal sportol√≥ megosztotta vel√ľnk j√∂vőbeni terveit √©s arr√≥l is besz√°molt hogyan tudja √∂sszeegyeztetni a sportot a tanul√°ssal.
Iain Lindsay
„Mindig is fontos marad sz√°momra a v√°ros”
Az Egyes√ľlt Kir√°lys√°g budapesti nagyk√∂vete, Iain Lindsay 2016 m√°rciusban magasra tette a diplomat√°k cukis√°gfaktor-l√©c√©t: vide√≥√ľzenet√©ben magyarul is bemutatkozott, √©s azt sem felejtette el√°rulni, hogy a p√©csi mellett a Debreceni Egyetemen is tanulta a nyelvet. Iain Lindsay harminc√∂t √©ve dolgozik diplomatak√©nt, szolg√°lt Eur√≥p√°ban, √Āzsi√°ban, legut√≥bb Bahreinben volt brit nagyk√∂vet. Feles√©ge szint√©n diplomata, csal√°dj√°val t√∂bbsz√∂r j√°rt m√°r Budapesten. Tavaly augusztus √≥ta bar√°tkozik a magyarral, de nemcsak a nyelvet tanulja √≥ri√°si √∂r√∂mmel, de a hozz√° kapcsol√≥d√≥ gazdag t√∂rt√©nelem √©s kult√ļra, illetve a magyar emberek is √©rdeklik. J√°rt m√°r a vill√°nyi √©s m√°di borospinc√©kben, ny√°ron m√©g a Sziget fesztiv√°lr√≥l is YouTube-vide√≥ban tud√≥s√≠tott. A nagyk√∂vettel a v√°ros √©s az egyetem British Telecommal k√∂t√∂tt egy√ľttm√Ľk√∂d√©s√©nek al√°√≠r√°sakor tal√°lkoztunk – Iain Lindsay term√©szetesen n√©h√°ny magyar mondattal is v√°laszolt k√©rd√©seinkre.
Halott Pénz
„Az √°lmainkat √©lj√ľk”
A Halott P√©nz m√°ra az egyik legn√©pszer√Ľbb magyar zenekarr√° nőtte ki mag√°t, a hazai fesztiv√°lok √°lland√≥ fell√©pői, a leg√ļjabb lemez√ľk hallat√°n - √úlni √Ėr√ľlni Megőr√ľlni c√≠mmel -, garant√°ltan √∂sszeforrtak a darabokra t√∂rt sz√≠vek.
Sas Istv√°n
Na mi van? M√©gis szeretj√ľk a rekl√°mokat?
Sas Istv√°n, rekl√°mfilm k√©sz√≠tő, rekl√°mpszichol√≥gus a Kommunik√°ci√≥- √©s M√©diatudom√°nyi Tansz√©k, valamint a Hatvani Istv√°n Szakkoll√©gium k√∂z√∂s szervez√©s√©ben megval√≥sul√≥ Szakkoll√©giumi Disput√°k rendezv√©nysorozat egyik megh√≠vott előad√≥jak√©nt vezetett be minket a rekl√°mok izgalmas vil√°g√°ba √©s a leg√ļjabb trendekbe, amelyek m√°r megh√≥d√≠tott√°k a vil√°got.
Mih√°ly Kata
Sportolók egyeteme
Mih√°ly Kat√°t nem kell bemutatni a c√≠visv√°rosban,a DHSE-PMD női p√°rbajtőr√∂zője sz√°mtalan rangos hazai √©s nemzetk√∂zi d√≠j birtokosa egy√©ni √©s csapatm√©rkőz√©sekben egyar√°nt. Kata a 2015-√∂s √©v v√©g√©n sportt√∂rt√©nelmet √≠rt: a debreceni felnőtt v√≠v√≥k k√∂z√ľl elsők√©nt szerzett Magyar Bajnoki c√≠met. Azt azonban kevesen tudj√°k r√≥la, hogy sportol√≥i karrierje mellett akt√≠v tudom√°nyos munk√°t folytat, s id√©n felv√©telt nyert a Kerpely K√°lm√°n Doktori Iskol√°ba. Hogyan egyeztethető √∂ssze ez a k√©t p√°lya? Kata elmond√°sa szerint az alma mater elismer√©se, valamint klubj√°nak √©s tansz√©k√©nek t√°mogat√°sa egy√ľttesen adja ezt az erőt.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 ...  
CAMPUS PONT - SZOLGŃLTATŃSOK
Bejelentkezťs
Hťt Szťpe
…rdekel a hťt szťpe fotůzŠs: Jelentkezz!
Mťg tŲbb kťp!
Facebook
Facebook
EsemťnynaptŠr
Hamarosan lesznek ajŠnlott rendezvťnyek!
Keresťs
Videů
2013. 03. 27.
2013. 03. 20.
2013. 03. 07.
2013. 02. 27.
Hirdetťs
Blog TOP5
1. M√Ľv√©szet √©s diz√°jn: b√°tran, szabadon, innovat√≠van Ha k√≠v√°ncsi vagy a modern XXI. sz√°zad leg√∂tletesebb alkot√°saira √©s innovat√≠v megold√°saira, k√∂vesd figyelemmel a manzardcafe kreat√≠v blogj√°t!
2. Tippek olvas√°shoz Ha nem vagy tiszt√°ban vele, hogy melyek napjaink bestsellerei, vagy csak egy kedvencedr√Ķl szeretn√©l kritik√°t olvasni, l√°togasd meg az aj√°nlott oldalt.
3. Kar√°csonyfa biciklib√Ķl Azt hiszed, a kar√°csonyfa csak feld√≠sz√≠tett feny√Ķ vagy m√Ľfeny√Ķ lehet? Felejtsd el! Ez elavult sablon, ma m√°r biciklib√Ķl is lehet kar√°csonyf√°t √©p√≠teni.
4. A k√°v√© √ļjrat√∂ltve Lassan √ļjra itt a vizsgaid√Ķszak, ennek pedig egyik szinte elengedhetetlen kell√©ke a k√°v√©. De vajon mi is ez az ital, hogyan k√©sz√ľl, honnan sz√°rmazik √©s hogyan ker√ľlt hozz√°nk?
5. Minden id√Ķk egyik kamp√°nya Most semmik√©ppen sem egy olcs√≥, hat√©kony digit√°lis PR vagy webkettes megold√°sr√≥l lesz sz√≥, ellenben egy zseni√°lis √∂tlet kiv√°l√≥ megval√≥s√≠t√°s√°r√≥l.