Interjú
Csenki Attila
A merész humorista
Csenki Attilát, aki a Dumaszínház színpadán és a Sanoma kiadó tiltólistáján egyaránt megtalálható, Lovarda-beli fellépését követően faggattam.

Vegyes érzelmekkel készültem az interjúra. Volt bennem némi félelem, hiszen Csenki Attila pár hete a Best magazin újságíróját szívatta meg, nem is akárhogy. A hölgynek rendesen beadagolt néhány információt, nem létező ikertestvérétől a roma apukáig. Ebből pedig egész nagy botrány kerekedett ki, Attila Ómolnár Miklós főszerkesztő és a Sanoma kiadó haragját egyaránt kivívta.

Nem szerettem volna a következő újságíró lenni, aki képes kanyar nélkül bevenni Attila újabb abszurd kitalációját. Erre azonban szerencsére nem került sor. Attila ugyanis semmi komolytalan történettel nem hozakodott elő, sőt őszintén beszélt nekünk a körülötte kialakult botrányról, és annak okairól is.
Király Viktor
Győztes Megasztár a Lovardában
Igazi őstehetség, megnyerte a Megasztár negyedik szériáját. Ő a mindig mosolygós Király Viktor, akinek lányok százai sikítozzák a nevét, egymást tapossák egy közös képért, autogrammért. A félévnyitó Hello University! MegaParty-n természetesen nálunk lépett fel, hangjával és sármjával elvarázsolva elsősorban a női szíveket. A fellépés előtt beszélgettem vele.
dj. Szebeni
A családcentrikus lemezlovas
Dj. Szebenit évek óta láthatjuk a Kazánházban a lejátszók mögött, ám csak kevesen ismerik őt közelebbről. Most bepillantást nyerhettek a magánéletébe, és néhány érdekes információt is megtudhattok róla.
Dévényi Tibi bácsi
Tibi bácsi mesélt a kezdetekről, a retro érzésről, a régi bulikról. A pult mögül labdákat dobáló pörgős dj. mellett most egy egészen komoly, fiaira büszke apa is megmutatkozik.
Erdélyi Mónika
B-terv
Erdélyi Mónikát az ország Mónikájaként ismerhettük meg 8 évvel ezelőtt. Az azóta eltelt időben újból anya lett, sikeres vállalkozást vezet, és nemrégiben kiadta B-terv című könyvét. Ennek kapcsán sikerült vele beszélgetnünk a magánéletéről, a show-ról, a munkáiról, illetve a terveiről.
Bödőcs Tibor
Az életben sokkal gátlásosabb vagyok
Bödőcs Tibor humorista, a Dumaszínház állandó fellépője, a magyar humor Bödőcs Tiborja. Fellépése után beszélgettünk az életéről, a gimnáziumi évekről, műsoráról, a lányokról és persze Ferusról.
Ladánybene 27
Most kezdenek csírázni a magok...
A Ladánybene 27 zenekar lassan negyed évszázada működik Magyarországon. Ebből az alkalomból Miksával, a zenekar énekesével beszélgettünk a reggae stílusról, a csapat céljáról és sikereiről.
Korda György és Balázs Klári
Elébe kell menni a jó dolgoknak
Korda Györgyöt és Balázs Klárit senkinek nem kell bemutatni A média állandó szereplői. Saját műsoruk van, póker versenyt közvetítenek, üzleti vállalkozást vezetnek, fellépésekre járnak.
Majka
Belefáradt a zenébe
Majoros Pétert a többség csak Majkaként ismeri. Ez a név azonban több dolgot is takar: rapper, műsorvezető, póker játékos. Majka mindháromban sikeres, bár az előző reality-je csúnyát bukott, ám ő tudja az okát. Ha kíváncsi vagy rá, olvasd el az interjút, amiből többek között kiderül, miért nem akar Vitray lenni, és minek tartja magát ez a nagyszájú srác.
Csík János
A lélek kis gyógyszere
A Quimby Most múlik pontosan című számát népzenei feldolgozásban már biztosan sokan hallottátok, de hogy ezt a Csík zenekar készítette, nem mindenki tudja. Lovasi Andrással való kapcsolatáról és a népzene fontosságáról kérdeztem Csík Jánost, a zenekar vezetőjét, hegedűsét.
Badár Sándor
A fellépés előtt
Több mint 20 filmen van túl az utánozhatatlan, mindenkit megnevettető, "legjobb karakter szereplő" címében álló kiváló stand up comedys kortárs színészünk. Káprázatos rögtönzései által teljesen megnyerte magának a közönséget. Sokszínű tevékenységét mutatja, hogy könyvet is írt.
Sas István
Sas István pszichológus, reklámfilmrendező, médiaszakértő. Az összes díját, kitüntetését elég hosszú lenne felsorolni, de a teljesség igénye nélkül mégis megemlítenék néhányat: Magyar Köztársasági Érdemérem Lovagkereszt, Érdemes Művész, Balázs Béla-díj, A Magyar Reklámért, Skála Érdemérem, hogy a Cannes-i és Magyar Reklámfilm Szemle díjakról ne is beszéljünk.
   ... 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   
CAMPUS PONT - SZOLGÁLTATÁSOK
Bejelentkezés
Hét Szépe
Érdekel a hét szépe fotózás: Jelentkezz!
Még több kép!
Facebook
Facebook
Eseménynaptár
Hamarosan lesznek ajánlott rendezvények!
Keresés
Hirdetés
Videó
2013. 03. 27.
2013. 03. 20.
2013. 03. 07.
2013. 02. 27.
Hirdetés
Blog TOP5
1. Művészet és dizájn: bátran, szabadon, innovatívan Ha kíváncsi vagy a modern XXI. század legötletesebb alkotásaira és innovatív megoldásaira, kövesd figyelemmel a manzardcafe kreatív blogját!
2. Tippek olvasáshoz Ha nem vagy tisztában vele, hogy melyek napjaink bestsellerei, vagy csak egy kedvencedről szeretnél kritikát olvasni, látogasd meg az ajánlott oldalt.
3. Karácsonyfa bicikliből Azt hiszed, a karácsonyfa csak feldíszített fenyő vagy műfenyő lehet? Felejtsd el! Ez elavult sablon, ma már bicikliből is lehet karácsonyfát építeni.
4. A kávé újratöltve Lassan újra itt a vizsgaidőszak, ennek pedig egyik szinte elengedhetetlen kelléke a kávé. De vajon mi is ez az ital, hogyan készül, honnan származik és hogyan került hozzánk?
5. Minden idők egyik kampánya Most semmiképpen sem egy olcsó, hatékony digitális PR vagy webkettes megoldásról lesz szó, ellenben egy zseniális ötlet kiváló megvalósításáról.