…lmťnybeszŠmolů
Tavasz, Remények, Szakhetek
√Āprilis v√©g√©n mindig felpezsd√ľl az am√ļgy is mindig mozgalmas egyetemi √©let.
Itt mindig áll a bál és te vagy a sztár
Kedves Gólya! Gratulálunk sikeres felvételidhez a Debreceni Egyetemre!
Újévi fogadalom volt
N√°k√≥ Zsejke komunik√°ci√≥- √©s m√©diatudom√°ny szakos MA-s hallgat√≥k√©nt t√∂lt√∂tt kint egy f√©l√©vet a Sierrea Nevada l√°bain√°l fekv√Ķ Granad√°ban. Az andal√ļz v√°ros Eur√≥pa legnagyobb Erasmus fogad√≥ telep√ľl√©se. Az √©lm√©nyekr√Ķl, tapasztalatokr√≥l, kalandokr√≥l √©s kih√≠v√°sokr√≥l Zsejke √∂r√∂mmel sz√°molt be.
Paris, je t’aime!
Kun T√≠mea a Debreceni Egyetem √°ltal√°nos orvos szak√°nak √∂t√∂d√©ves hallgat√≥ja. Az Erasmus √∂szt√∂nd√≠j sz√°m√°ra is elhozta a k√ľlf√∂ld√∂n val√≥ tov√°bbtanul√°s lehet√Ķs√©g√©t, egy teljes tan√©vet t√∂lthet P√°rizs egyik egyetem√©n. Megragadva a lehet√Ķs√©get, hogy az √ľnnepek alkalm√°b√≥l hazal√°togatott, a szerelem √©s a divat f√Ķv√°ros√°r√≥l, valamint az ott szerzett tapasztalatokr√≥l k√©rdeztem T√≠me√°t.
A németek pontosak, precízek...
Egy nemzeti parkban dolgozni minden biológus számára óriási kihívás, de egyben szakmailag is nagyon hasznos munka. Hogy mi a helyzet akkor, ha ezt egy másik országban, más emberek között kell megtenni, arról Török Tamás másodéves biológus mester szakos hallgatót kérdeztem.
Go Styria!
Balajthy √Āgnes (magyar- anglisztika MA szakos egyetemista) az √Ķszi f√©l√©vet a graz-i Karl-Frazens Universit√§t angol szak√°n t√∂lt√∂tte. √Āgi igyekezett maxim√°lisan kihaszn√°lni az √∂szt√∂nd√≠j adta lehet√Ķs√©geket, illetve megismerni az orsz√°got, ahol √©lt, √≠gy az al√°bbi interj√ļ √°ltal val√≥ban betekinthettek egy osztr√°k egyetemista mindennapjaiba.
A mediterr√°n Portug√°lia
Deli √Āgnes jelenleg a Debreceni Egyetem szoci√°lpolitika mesterszak hallgat√≥ja. Azon szerencs√©s di√°kok egyike, aki az Erasmus program seg√≠ts√©g√©vel n√©h√°ny h√≥napot k√ľlf√∂ld√∂n t√∂lthetett el. F√©l√©ven kereszt√ľl √©lvezhette a portug√°l n√©p vend√©gszeretet√©t, a mesesz√©p Lameg√≥ban.
A takar√≠t√≥n√Ķ is n√©gyf√©lek√©ppen k√∂sz√∂n!
Juh√°sz Anett a Debreceni Egyetem magyar mesterk√©pz√©s√©nek I. √©vfolyamos hallgat√≥ja egy √©vet t√∂lt a Luxembourgi Egyetemen. Az al√°bbi interj√ļban arr√≥l mes√©l, hogy milyen, ha az ember olyan helyen √©l, ahol a minim√°lb√©r t√∂bb mint ezer eur√≥, vagy ahol a BA-s diploma megszerz√©se ut√°n az √°llam k√∂r√ľlbel√ľl ugyanennyi p√©nzzel t√°mogatja a frissdiplom√°sokat.
Egy emlékezetes félév Franciaországban
Losonczi √Ād√°m, a Debreceni Egyetem K√∂zgazdas√°gtudom√°nyi kar√°nak v√©gz√Ķs hallgat√≥ja, aki a 2009/2010-es √©v √Ķszi f√©l√©v√©ben t√∂lt√∂tt el √∂t eml√©kezetes h√≥napot Franciaorsz√°gban, Troyes v√°ros√°ban.
Kihagyhatatlan spanyol élmények
Horv√°th Krisztina a Debreceni Egyetem B√∂lcs√©szettudom√°nyi kar√°nak v√©gz√Ķs szoci√°lpolitika szakos hallgat√≥ja, aki a 2007/2008. √©vi tan√©v m√°sodik fel√©ben t√∂lt√∂tt el h√°rom csod√°s h√≥napot Spanyolorsz√°gban, Pamplon√°ban, a navarrai √°llami egyetemen.
A megtal√°lt Atlantisz
Az Atlantis csereprogram kifejezetten pszichol√≥gushallgat√≥k h√°romoldal√ļ cser√©j√©re ir√°nyul. H√°rom egyetem vesz r√©szt a meg√°llapod√°sban, az amerikai Marshall egyetem, a Vars√≥i egyetem √©s term√©szetesen a Debreceni Egyetem.
Közelebb volt a tengerpart, mint Debrecenhez Buda
A k√∂zg√°zos Terj√©k Andr√°s egy √©v spanyoltanul√°s ut√°n v√°gott bele ERASMUS-os √©v√©be. Miut√°n mindh√°rom spanyolorsz√°gi lehet√Ķs√©get megp√°ly√°zta, a cordobai egyetem hely√©t nyerte el.

1 2   >>

CAMPUS PONT - SZOLGŃLTATŃSOK
Bejelentkezťs
Hťt Szťpe
…rdekel a hťt szťpe fotůzŠs: Jelentkezz!
Mťg tŲbb kťp!
Facebook
Facebook
EsemťnynaptŠr
Hamarosan lesznek ajŠnlott rendezvťnyek!
Keresťs
Videů
2013. 03. 27.
2013. 03. 20.
2013. 03. 07.
2013. 02. 27.
Hirdetťs
Blog TOP5
1. M√Ľv√©szet √©s diz√°jn: b√°tran, szabadon, innovat√≠van Ha k√≠v√°ncsi vagy a modern XXI. sz√°zad leg√∂tletesebb alkot√°saira √©s innovat√≠v megold√°saira, k√∂vesd figyelemmel a manzardcafe kreat√≠v blogj√°t!
2. Tippek olvas√°shoz Ha nem vagy tiszt√°ban vele, hogy melyek napjaink bestsellerei, vagy csak egy kedvencedr√Ķl szeretn√©l kritik√°t olvasni, l√°togasd meg az aj√°nlott oldalt.
3. Kar√°csonyfa biciklib√Ķl Azt hiszed, a kar√°csonyfa csak feld√≠sz√≠tett feny√Ķ vagy m√Ľfeny√Ķ lehet? Felejtsd el! Ez elavult sablon, ma m√°r biciklib√Ķl is lehet kar√°csonyf√°t √©p√≠teni.
4. A k√°v√© √ļjrat√∂ltve Lassan √ļjra itt a vizsgaid√Ķszak, ennek pedig egyik szinte elengedhetetlen kell√©ke a k√°v√©. De vajon mi is ez az ital, hogyan k√©sz√ľl, honnan sz√°rmazik √©s hogyan ker√ľlt hozz√°nk?
5. Minden id√Ķk egyik kamp√°nya Most semmik√©ppen sem egy olcs√≥, hat√©kony digit√°lis PR vagy webkettes megold√°sr√≥l lesz sz√≥, ellenben egy zseni√°lis √∂tlet kiv√°l√≥ megval√≥s√≠t√°s√°r√≥l.