Interjú
Jamie Winchester
Lezárult egy fejezet


20 év zenélés után Jamie Winchester úgy döntött, arra szeretné felhasználni a Hrutka Robival való szétválást, hogy kicsit elgondolkodhasson az elmúlt évekről. Szeretné, hogy újra megtalálná azt, ami igazán érdekli. Jamie-t azonban nem kell félteni, biztos vagyok benne, fogunk még róla hallani...
Belga
Miről szólnak a számok?
A csapat számait valamilyen misztikus burok lengi körül, sok fül sok fajta módon értékeli a hallottakat, aztán ebből nagy viták kerekedhetnek. Bauxit szerint mindenkinek igaza lehet.
Kiss Ádám
Szerencsi származású, pomázi lakos, stand up komedista. Hitvallása szerint, amely a szerencsi csokigyár szlogenjére megdöbbentően hasonlít: "Az élethez kell egy szerencsi Kiss." Külkereskedelmi főiskolai hallgató, a színpadi szereplés minden álma. A Magyar Rádió 5. Humorfesztiválján a Magyar Rádió díjának nyertese.
Vikidál Gyula
Tucatnyi színházi és filmszerepet, elismerések, kitüntetések sorát tudhatja maga mögött, emellett a Boxer rockzenekar oszlopos tagja. Több évtizede van a pályán, de máig is fiatalokat megszégyenítő lendülettel és energiával lép fel a színpadra. Vikidál Gyulával a kezdetekről, a színházi szerepeiről, illetve a készülő lemezről beszélgettünk.
Pataky Attila
A rockzene a pillanat varázsa
Pataky Attila, az EDDA frontembere hihetetlen energiával rendelkezik, fiatalokat meghazudtoló lendülettel nyomja végig a koncerteket. A sikerről, a tehetségről és a rockzenéről beszélgettem vele.
Hadházi László
Hangulat karbantartó
Hadházi László dolgozott több rádió reggeli műsorában, szerkesztő-műsorvezetőként, a Kész Átverés show munkatársa volt két évig, két könyvet írt Litkai Gergellyel közösen, és debreceni.
Szikora Robi
Egy jelenségnek tartja magát...
Egy nagy formátumú előadó nem fél szépeket mondani magáról. Végül is, ki ha ő nem? A lényeg, ne légy nagyobb személyiség a kelleténél, mert összeroppantod a melletted lévőket...
Pély Barnabás
Egy Mikulás műsor hatására változott meg


Szeptember 25-én még a hideg időjárás sem vette el kedvüket az igényes zene rajongóinak, a sörsátorban ülve, vagy éppen a színpad előtt tombolva átadták magukat a zene élvezetének. A Kossuth kolik előtti téren a United lépett fel. A koncert előtt Pély Barnával beszélgettem pályájának kezdetéről, a Megasztárról és az új lemezről.
dj. Peat Jr.
Az egyetemisták fogékonyak a jóra
Szeptember 24-én dj. Peat Junior a Kazánházban járt, mi pedig elkaptuk egy kellemes beszélgetés erejéig. Szóba kerültetek Ti, a trendek, a pénz és a gyermekei is.
Zanzibar
Az elején hamis volt, most meg tíz éves
A zenekar öt erős egyéniségből áll, akik sokszor mind mást akarnak. Ebből a fogatból Terecskei Ritával és Sidlovics Gáborral beszélgettem a stúdiózásról, menedzsmentről és a jubileumi fellépésükről.
Rokker Zsoltti
Nem hétköznapi előadás
Rokker Zsolti szeptember 25-én este az Aud. Max-ban tartott egy, a hétköznapok folyamán megszokottakhoz képest egészen más előadást. A kezdetekről faggattam, de azért sikerült megtudnom az új lemezről is néhány friss hírt.

Sosem találkoztam vele még élőben, így egy igazán humoros, komolytalan emberre számítottam, aki az egész interjú alatt vicces történeteket fog majd mesélni. Ehelyett végig, minden kérdésemre megfontoltan válaszolt, és egyetlen poént sem lőtt el. A riport után pedig az előadására is meginvitált, ahol már egy teljesen más Erdei Sándor állt velem szemben. Ő volt az igazi Rokker Zsoltti.
Irigy Hónaljmirigy
Szeretnének mozifilmet, csak nincs ötletük
Furcsa ezt hallani az Irigy Hónaljmirigy kapcsán, hiszen mindig a kreativitásukról ismerhettük meg őket. Persze egy egész estés film megkreálása kemény dió, ezért a Ti fantáziátokban is bíznak, hátha közösen összehoznak valamit, Veletek.
   ... 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   
CAMPUS PONT - SZOLGÁLTATÁSOK
Bejelentkezés
Hét Szépe
Érdekel a hét szépe fotózás: Jelentkezz!
Még több kép!
Facebook
Facebook
Eseménynaptár
Hamarosan lesznek ajánlott rendezvények!
Keresés
Hirdetés
Videó
2013. 03. 27.
2013. 03. 20.
2013. 03. 07.
2013. 02. 27.
Hirdetés
Blog TOP5
1. Művészet és dizájn: bátran, szabadon, innovatívan Ha kíváncsi vagy a modern XXI. század legötletesebb alkotásaira és innovatív megoldásaira, kövesd figyelemmel a manzardcafe kreatív blogját!
2. Tippek olvasáshoz Ha nem vagy tisztában vele, hogy melyek napjaink bestsellerei, vagy csak egy kedvencedről szeretnél kritikát olvasni, látogasd meg az ajánlott oldalt.
3. Karácsonyfa bicikliből Azt hiszed, a karácsonyfa csak feldíszített fenyő vagy műfenyő lehet? Felejtsd el! Ez elavult sablon, ma már bicikliből is lehet karácsonyfát építeni.
4. A kávé újratöltve Lassan újra itt a vizsgaidőszak, ennek pedig egyik szinte elengedhetetlen kelléke a kávé. De vajon mi is ez az ital, hogyan készül, honnan származik és hogyan került hozzánk?
5. Minden idők egyik kampánya Most semmiképpen sem egy olcsó, hatékony digitális PR vagy webkettes megoldásról lesz szó, ellenben egy zseniális ötlet kiváló megvalósításáról.