Saláta
Mielőtt elindulnál a Campus Fesztiválra…
2012. július 23., Turucz Renáta

Néhány kérdésedre nem kaptál még választ a fesztivállal kapcsolatban? Nem tudod hol, mikor, mennyiért és mivel léphetsz be a területére, vagy mikor kell azt elhagynod? Olvasd el következő cikkünket, hogy naprakész légy a fesztivállal kapcsolatos kérdéseket illetően.

Nyitás
Az elmúlt évekhez hasonlóan a helyszín a Nagyerdei Stadion, illetve a közelében található Víztorony lesz.  A Campus Fesztivál július 25.-én, 12:00 órakor nyitja meg kapuit. Ezúttal a 0. nap is a Nagyerdő gyepszőnyegére költözik ki a Lovarda zárt falai mögül.

Mindenki időbeosztásához igazodva, jegypénztáraink a nap huszonnégy órájában várják a fesztiválozókat a bejáratnál, ahol nem csak készpénzzel, de bankkártyával, üdülési csekkel és SZÉP kártyával is lehetőség van fizetni. Délelőtt 10:00 órától árusítjuk az aznapra szóló jegyet, az éjfél után érkezők még az előző napi programsorozatra válthatják meg karszalagjukat. A 12. életévüket be nem töltött gyerekek ingyen látogathatják a fesztivált, de szorosan a szülők mellett lépkedve tehetik meg azt.

Szolgáltatásaink
A fesztivál helyszínén telefontöltő-állomás és internetkamion működik. Csomag- és kerékpármegörző szolgáltatásunkban is száz százalékosan megbízhatsz. Reméljük, csak a fesztivál egyik díszeként és nem aktív munkatársaiként funkcionálnak majd a napi huszonnégy órás orvosi- és mentőügyelet emberei.

Mit ne hagyj otthon?
A már megvásárolt jegyed, bérleted - kizárólag a te érdekedben - ne hagyd otthon. Ha szomszéd jeggyel rendelkezel, hozd magaddal a lakcímkártyád és a személyi igazolványod, ha hallgató vagy, a diákod mindenképp legyen nálad. Ha igénybe szeretnéd venni a kempinget, hozz magaddal sátrat és hálózsákot, mert a bérlésükre nem lesz lehetőség a helyszínen. A pénztárcád külön fiókjába azonban nem kell külön összeget félretegyél e célra, hiszen ingyenesen veheted igénybe a kempinget.

Mit ne hozz be?
Belépésnél maximum egy fél literes, alkoholt nem tartalmazó, ásványvízzel teli palackot vihetsz be magaddal. Funkciójától függetlenül, közbiztonságra különösen veszélyes tárgyat (pl: gázspray, 8 cm-nél nagyobb vágóélű kés, rugóskés), drogot, pirotechnikai eszközöket, illetve kereskedelmi mennyiségű élelmiszert is tilos behoznod. Sátor igen, de lakókocsi már nem vihető be a fesztivál kempingjébe.

Fotóznál?
Amatőr fotózásra mindenkinek lehetősége van, de a koncertek, programok hivatásos fotózásához a rendezők írásos beleegyezése szükséges.

Minden résztvevő, aki a fesztiválról készült hivatalos hang- vagy képfelvételen megjelenik a program ideje alatt vagy azt követően, szabadon felhasználható, de csak a beleegyezésével nevesíthető és semmilyen követeléssel nem léphet fel sem a rendezőkkel, sem a felvétel készítőjével, sem annak jogos felhasználójával szemben.

Kérdésed van vagy elhagytál valamit?
Ha bármilyen információra van szükséged, keresd fel bizalommal munkatársainkat a fesztivál területén felállított információs sátorban. Ha találsz vagy netalán te magad hagytál el valamit, szintén az infós sátort látogasd meg, hogy leadd vagy felvedd a talált/elhagyott tárgyat.

Zárás
A Campus Fesztivál vendégeinek július 29-én, délelőtt 10:00 óráig kell elhagyniuk a helyszínt a bontási munkálatok megkezdése miatt.

Az eső szerelmeseinek egy jó hír, utálóinak viszont egy rossz: a rendezvényt rossz idő esetén is megtartjuk.

További információk: http://www.campusfesztival.hu/A szerző további cikkei
Mert kell egy kis KULTúra… „El lehet azt mondani, papíron, tintával, hogy a szíved mivel van teli?”
Civil Pont Sátor a Campuson Elfogyott a lendület a bulihoz? Feltölt?désre vágysz? A Campus Fesztivál a pihenésr?l és a könnyed kikapcsolódásról is gondoskodik
Jelen és Múlt: ötödik felvonás Az OTP VIP a lemezlovasoké, míg az INMEDIO Cafe-ban a retró hangulaté lesz a főszerep.
Az óra ketyeg A visszaszámlálás hivatalosan is elkezdődött a szerda délutáni sajtótájékoztatón. A Campus Fesztivál két hét múlva startol.
Negyedik felvonás: Campus Fesztivál A negyedik részben – a Pepsi, a Telekom és a Dréher színpadok után – vegyük szemügyre a Víztorony pódium étlapját.
CAMPUS PONT - SZOLGÁLTATÁSOK
Bejelentkezés
A hét legolvasottabb cikkei
Keresés
A rovat legolvasottabb cikkei
A hónap legolvasottabb cikkei