Szubjektv
Hová tûnt Nabiha csomagja?
2013. jlius 20., Campus Fesztivál

Ma délelõtt érkezett meg a Liszt Ferenc repülõtérre az elmúlt évek legnépszerûbb rádiós slágereit jegyzõ énekesnõ és zenekara Nabiha Bensouda, azonban a stábon kívül más már nem volt a repülõgépen, sem a hangszereket, sem pedig a poggyászokat a fellépõ ruhákkal, nem tudták átvenni az érkezés után.  A repülõtéren jelenleg is lázasan dolgoznak annak érdekében, hogy kiderüljön, hol akadhatott el a csomagszállítás, elõzetes információink szerint a Koppenhágából érkezõ csapat berlini átszállással érkezett meg Budapestre, így vélhetõen itt történhetett az adminisztrációs galiba.

A statisztikák is ezt támasztják alá, a csomagok elkeveredésére a legnagyobb veszélyt éppen ezek az átszállások jelentik. A több járattal utazók közül, száz esetbõl minimum három utasnak rossz helyre szállítják a poggyászát. Sajnos ez a dán énekesnõn és zenekarán már nem segít, így a ma esti debreceni Campus fesztiválos fellépésüket a szervezõk gyors segítségének köszönhetõen kölcsön hangszerekkel, és Magyarországon vásárolt friss fellépõ ruhákban oldják meg. Nabiha elmondása szerint ez csöppet sem fogja befolyásolni a jó hangulatot, már most a fellépés lázában égnek és, hogy lássák a magyar fesztiválozókat, bár sajnálja az estet, de a koncert szerinte ettõl csak még izgalmasabb lesz.

Nabiha 19.30-tól látható közvetlenül Ákos koncertje elõtt a Campus Fesztiválon.

Nabiha Bensouda Dánia fiatal popcsillaga három év alatt érte el az európai slágerlisták csúcsát, ha nevét nem is sikerül elsõre megjegyezni dalait annál inkább, a ’Mind the Gap’ vagy a ’Never Played the Bass’ megdönthetetlen rádiós sláger. Az afrikai - dán énekesnõ zenekarával július 20-án Debrecenben a Campus Fesztiválon lép fel.A szerz tovbbi cikkei
Véget ért a Campus Több mint 60 ezren a debreceni Campus Fesztiválon.
Aranyosi Péter a CF-en ünnepelt Fesztivál beszámoló második nap.
Elsõ nap a Campuson A koncertek mellett lánykérésbõl van a legtöbb az idei fesztiválon.
Teljes gõzzel a Campuson Tegnap a Konyha zenekar koncertjével elkezdõdött a Campus Fesztivál.
Majkának ment Lukács Laci Már csak kettõt kell aludni a Campus Fesztiválig. Hurrá!
CAMPUS PONT - SZOLGLTATSOK
Bejelentkezs
A ht legolvasottabb cikkei
Keress
A rovat legolvasottabb cikkei
A hnap legolvasottabb cikkei