Pályázatok
A büfékben mindig hatost dobok
2016. március 1., Szabó László

Hat egyetemi büfében is él a 6% kedvezmény minden vásárlás összegéből, ha pay passos bankkártyával fizetünk.

Legyen az túró rudi, sajtos rúd, szendvics, pogácsa vagy tejes kávé, minden olcsóbb az egyetemi büfékben, ha a pay passos, vagyis az egyérintéses fizetést választjuk a számla fizetésekor. Ha a kedvezmény mértékét nézzük, akkor könnyen kiszámolható, hogy havi szinten akár több ingyen kávé is kijön belőle.

Az egyetem főépületében, a kémia épületben, a Galéria kávézóban, az informatikai, műszaki és gazdasági karok büféiben egyaránt él a kedvezmény, amiért tényleg nem kell semmi egyebet tenni, mint használni a már amúgy is mindenkinél ott lapuló pay passos bankkártyát. Ez valójában ajándék pénz, annak pedig miért lennénk az ellenségei?

Aki viszont nem szokott a büfékben tízóraizni,uzsonnázni, hanem a menzán tartalmasan ebédelni, annak is édes élete lesz a félévben, hiszen a Nagyerdei Étteremben, az Agrár Étteremben, a Lovarda és a Műszaki Kar menzáin az egyérintéses bankkártya-használatot a napi menü mellé ajándék süteménnyel jutalmazzák. Vagyis a büfékben két-három nap alatt össze lehet szedni egy csokira való ingyen pénzt, a menzákon pedig minden nap jár a meglepi süti – bár mindenhol így lenne.

A blokk mellett pedig érdemes figyelni a kuponokra, melyek minden vásárláskor járnak összeghatártól függetlenül. Ezekkel belépőket lehet nyerni a CAMPUS Party bulisorozatára vagy a Campus Fesztiválra, ahol idén a Clean Bandit, Jess Glynne, Netsky, a Camo & Krooked, a Kensington, a Therapy?, a Tankcsapda, a Quimby, a Wellhello, a Kowalsky meg a Vega, a Halott Pénz és a Vad Fruttik is koncertezik.A szerző további cikkei
A sámánnak a dob is drog Nemcsak tanulmányozta a sámánokat Hoppál Mihály professzor.
I shot the target Első alkalommal bukkant fel a testnevelés órák között.
Méltó helyen a Tisza István-szobor A DE Főépülete előtt állították fel az intézmény egykori névadójának szobrát.
Új magyar ötletek a világhírnév kapujában Magyar, cseh, lengyel és szlovák innovatív megoldások versenyeznek a Brainfactory ötletverseny nemzetközi fordulójában.
A pálinkától félreütök A nagyerdei mulatságon huszonötezren töltötték az arcukba a kolbászokat.
CAMPUS PONT - SZOLGÁLTATÁSOK
Bejelentkezés
A hét legolvasottabb cikkei
Keresés
A rovat legolvasottabb cikkei
A hónap legolvasottabb cikkei