Pályázatok
„A TE ’56-od a MI ’56-unk!”
2016. szeptember 22.,

Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Debreceni Egyetem videópályázatot hirdet, melynek célja az 1956-os forradalom és szabadságharc emlékezetének fiatalok általi megelevenítése.

Készíts 2-5 perces videót az 1956-os forradalomra emlékezve! Mutasd meg, hogy milyennek látod a 20. századi magyar történelem legfelemelőbb eseménysorát az egyetemisták követeléseinek megfogalmazásától a békés tüntetésen át a fegyverek ropogásáig! Forgass filmet kamerával, okostelefonnal vagy tablettel, s tedd valamennyiünk számára emlékezetessé a forradalom 60. évfordulóját! Fedezd fel 1956 rejtelmeit, fogalmazd meg képekben, hogy mi történt akkor, amikor egy kis nép fellázadt a nyomor, a megaláztatás és a hazugság ellen és szembeszállt a világ legnagyobb szárazföldi hadseregével!

Meséld el a Te ’56-todat! A pályaművek linkjét e-mailben várják az alábbi címre: ate56od@gmail.com.

A pályázat benyújtási határideje: szeptember 9-től október 16-án 24 óráig. Infó: www.facebook.com/ate56odA szerző további cikkei
Zöld út a hallgatók szívéhez A DEHÖK Környezetvédelmi Bizottság valódi zöld folt a Debreceni Egyetemen.
Boldog sárgulók Közösségi programok, felvonulás és bál.
Utazni szeretne? El?ször ide kell jönnie! 27. alkalommal szervezik meg az Utazási Vásár és Autókiállítást március 24-26. között.
HORTOBÁGY NÉPTÁNCEGYÜTTES Hagyomány, sport, szórakozás és barátság.
Magyar siker Véget ért a BrainFactory online ötletverseny.
CAMPUS PONT - SZOLGÁLTATÁSOK
Bejelentkezés
A hét legolvasottabb cikkei
Keresés
A rovat legolvasottabb cikkei
A hónap legolvasottabb cikkei