Pályázatok
Femme 2016 Ösztöndíj program
2016. november 16.,

A MOL (Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt.) meghosszabbította a jelentkezési határidejét, a Női Ösztöndíj Programjának (Femme 2016), amiben olyan – női, nappali tagozatos – hallgatókat keres, akiknek kiemelkedő lehetőséget, és hatalmas támogatást nyújt ahhoz, hogy fejlesszék a képességeiket, és kihozzák magukból a legtöbbet.

A Femme 2016 program

A Femme 2016 program a MOL csoport egyedülálló, idén bevezetett programja, amelynek célja, hogy a – kijelölt egyetemeken tanuló – kitűnő képességű, és kimagasló tanulmányi eredményű nappali tagozatos fiatal hölgyeknek nyújtson nem csak jelentős 5000 Euro támogatást, hanem felajánlja a részvételt a Nemzetközi Olaj, és Gázkonferencián 1000 Euróval támogatjuk az utazási költséget, a kiválasztottnak lehetősége lesz belülről megfigyelni, és részt venni a hatalmas (budapesti székhelyű) nemzetközi olajvállalat működésében, megismerni a folyamatokat, feladatokat, a cég felépítését, és előbb gyakornoki pozíciót, később pedig álláslehetőséget ajánl fel a győztes pályázónak a MOL.

Sokszínűség, közös célok, kultúra

A Femme 2016 Ösztöndíj program egy olyan – úgynevezett – esernyőprogram, melynek a fenti lehetőségek (ösztöndíj, részvétel a konferencián, és a felkínált gyakornok, majd álláslehetőség) csak az egyik pillérje. A program – további, nem titkolt – célja az is, hogy előremozdítsa egymás megértését, támogassa a nemzetközi és a kulturális sokszínűséget, azzal, hogy megismerteti egymással a világ eltérő régióiból érkező globális munkaerő különféle látásmódjait, tapasztalatait, ötleteit, és integrálja egy olyan környezetben, ahol mindenkinek helye van, és mindenkit, és minden ötletet szívesen látunk. A Femme 2016 program a MOL Nyrt. jelenleg legfontosabb kezdeményezése: a sokszínűség jegyében.

Ki jelentkezhet?


Mi a MOL-nál úgy érezzük, hogy mindenkinek biztosítanunk kell az esélyt arra, hogy az olaj és gázszektorban folytathassa a pályafutását: ezért hoztuk létre a Femme ösztöndíjat, melyre az összes, nappali tagozaton tanuló hölgy pályázhat, tekintet nélkül fajra, etnikai hovatartozásra, vagy bármilyen fogyatékosságra. A program célja támogatnia a fiatal nőket abban, hogy szembe nézzenek a globális kihívásokkal az olaj, és gázszektorban, és ebben a szektorban folytathassák (nemzetközi) karrierjüket a jövőben.


Ha részt vennél a programban, így tudsz pályázni

Ha a Femme 2016 programunk felkeltette az érdeklődésedet, akkor Magyarországról úgy tudsz pályázni - és részt venni benne - ha megfelelsz a feltételeknek: jelenleg az első diplomád megszerzés miatt a meghatározott egyetemek valamelyikén tanulsz (Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Pannon Egyetem, Miskolci Egyetem vagy Debreceni Egyetem) nappali tagozaton, a tanulmányi eredményeid feljogosítanak rá, rendelkezel a megfelelő angol nyelvtudással (szóban, és írásban), pályázol: a https://molgroup.info/en/femme
honlapra kattintva kitöltöd a jelentkezési lapot, november 18-ig, és el is küldöd a jelentkezésedet. (A kitöltéshez angol nyelv ismeret szükséges).

A pályázat többfordulós: a beérkezett jelentkezőkből egy több főből álló bizottság választja ki az 5 legjobb pályázót/pályázatot (december 12-én), majd december 19-éig értesíti őket. Ez után egy hónap áll rendelkezésre ahhoz, hogy elkészítsék prezentációjukat, a legjobb 3 pályázót pedig január 31-én személyesen hallgatjuk meg, Budapesten.
Jelentkezz most!

Lehet, hogy pont téged keresünk. Kattints, jelentkezz, és legyél te a 2016-os év felfedezettje, a leendő munkatársunk. Szeretettel várjuk a jelentkezésedet, most:  https://molgroup.info/en/femmeA szerző további cikkei
Zöld út a hallgatók szívéhez A DEHÖK Környezetvédelmi Bizottság valódi zöld folt a Debreceni Egyetemen.
Boldog sárgulók Közösségi programok, felvonulás és bál.
Utazni szeretne? El?ször ide kell jönnie! 27. alkalommal szervezik meg az Utazási Vásár és Autókiállítást március 24-26. között.
HORTOBÁGY NÉPTÁNCEGYÜTTES Hagyomány, sport, szórakozás és barátság.
Magyar siker Véget ért a BrainFactory online ötletverseny.
CAMPUS PONT - SZOLGÁLTATÁSOK
Bejelentkezés
A hét legolvasottabb cikkei
Keresés
A rovat legolvasottabb cikkei
A hónap legolvasottabb cikkei