DE
Költségtérítés támogatása
2012. november 1., Ölveti László

 

Az Agráriumért alapítványhoz pályázatok érkeztek az első évre mezőgazdasági mérnök szakra beiratkozott költségtérítéses hallgatók köréből, a költségtérítés összegének támogatására. A hallgatók pontszámaik alapján éppen csak lemaradtak az államilag támogatott helyekről. Az OTP Bank által nyújtott támogatásnak köszönhetően az Agráriumért Alapítvány kuratóriuma szeptember 17-i ülésén határozatot fogadott el, mely szerint öt mezőgazdasági mérnök alapképzésben részt vevő hallgatók számára átvállalja a 175.000Ft díj kifizetését, ezzel támogatva a tehetséges vidéki fiatalok agrár felsőoktatásban történő részvételét.

 

Az öt hallgató: Gergely Péter, Hüse Szimonetta, Nácán Gergő, Pregun Katalin és Szekrényesi László Budapesten, az OTP Nádor utcai központjában vehette át támogatást Csányi Sándortól, az OTP elnök-vezérigazgatójától október17-én. A bankár példaértékűnek nevezte az OTP Bank és a Debreceni Egyetem Agrár- és Gazdálkodástudomány Centrumának együttműködését. Elmondta, hogy a DE AGTC a mezőgazdasági képzésben az ország egyik legjobb felsőoktatási intézmény és magas szintű oktatás folyik. Ezért az OTP Bank szívesen támogatja az agrárcentrum képzéseit, tehetséggondozó programját.

 

  A szerző további cikkei
Elindult a teniszszezon A Tenisztábor június 19 – július 14-ig várja napközis jelleggel a teniszező fiatalokat.
Futballkutatók, labdarúgó szaktekintélyek A jövő focija a tudásra épül...
Sikeres fiatalok A 2014-es szezonban, a DUSE-DEAC versenyzői szép sikereket értek el.
Games of Thrones A mi kis tenisz Westerosunk.
Folytatódik a debreceni sikersorozat A Doktoranduszok Országos Szövetségének elnökévé újraválasztott Csiszár Imrével beszélgettünk.
CAMPUS PONT - SZOLGÁLTATÁSOK
Bejelentkezés
A hét legolvasottabb cikkei
Keresés
A rovat legolvasottabb cikkei
A hónap legolvasottabb cikkei