Salta
Korlátlan beszélgetés
2012. november 12., forrás:Egyetemi Élet

 

Szeretnél feltöltõkártyásként korlátlanul beszélni a haverokkal? Akkor válaszd a VitaMAX Tuning tarifát, töltsd fel 5000 Ft-tal és beszélj korlátlanul 0 Ft-ért minden Vodással a feltöltéstõl számított 30 napig. Sõt, 5000 Ft-os feltöltés esetén az SMS és a beszélgetés is sokkal olcsóbb: 28,5 Ft minden idõszakban. Ha ez nem lenne elég, akkor most figyeljetek: a tarifához akár 1 GB díjmentes internet is jár. 

A tairfáról bõvebb infót a www.vodafone.hu/tuning oldalon találtok. Ha kipróbálnátok a VitaMAX Tuning tarifát, akkor keressétek a Debreceni Egyetemen az alábbi átadási pontokon, ahol ingyen a tietek lehet egy 500 Ft-tal feltöltött VitaMAX Tuning SIM kártya:

Átadási pontok listája:

- KTK-HÖK Iroda – Kassai úti campus

- Fõépület Büfé

- Fõépület - Campus Pont

- Galéria Kávézó

- UPPS Pizzéria

- Nagyerdei Étterem

- Koli Klub

- Speedy Snacks

- MK Koli Büfé

- Kémia Épület Büfé

- GVK Büfé

- Agrár Menza

 

A tarifa korlátozott számban csak december 15-ig igényelhetõ, de ha addig kiptóbálod, utána mindig élvezheted a korlátlan beszélgetés szabadságát.

 

Szuper tarifához szuper készülék kedvezõ áron

Ha van már SIM kártyátok, és szeretnétek hozzá egy okostelefont. hogy a díjmentes internetet is maximálisan ki tudjátok használni akkor a Samsung Galaxy Y-t ajánljuk 21.990 Ft-ért, 5000 Ft-os feltöltés esetén. Ha van már Tuning SIM kártyátok, és regisztráltok a Vodafone Köszönet programjába, akkor 20.310 Ft-ért tiétek lehet a készülék. 

 

Samsung okostelefonokhoz exkluzív tartalmak

Október közepétõl ingyenesen elérhetõ a Samsung androidos okostelefonjaira és táblagépeire egy exkluzív, magyar alkalmazásokból álló appcsomag, amely a rajtnál 11, de az év végére már 15 hasznos programot fog tartalmazni. A Samsung App Mix sokoldalú alkalmazásaival minden Android 2.3-as vagy frissebb rendszerrel felszerelt Samsung okostelefon és táblagép tulajdonosa ingyenesen jut hozzá magyar tartalmakhoz.

Az alkalmazások a korábban megvásárolt Samsung-telefonokra utólag tölthetõk le a Samsung Apps áruházból, míg az újakra a keretalkalmazás hamarosan már elõtelepítve érkezik.A szerz tovbbi cikkei
Délibábszínház Ha van örömteli visszakapaszkodás az életbe, akkor az Bérczesi Róberté.
Sörforradalom a konyhában Sok gyakorlással otthon is finom sör készíthetõ.
Nemzetközi konfliktusok Új formái, és gazdasági következményei.
Társasjáték Sokan próbálták ki a DE óriás társasjátékát, amelynek bábui maguk a résztvevõk.
Campus Sportfesztivál Siess, Nevezz!
CAMPUS PONT - SZOLGLTATSOK
Bejelentkezs
A ht legolvasottabb cikkei
Keress
A rovat legolvasottabb cikkei
A hnap legolvasottabb cikkei