Saláta
Korlátlan beszélgetés
2012. november 12., forrás:Egyetemi Élet

 

Szeretnél feltöltőkártyásként korlátlanul beszélni a haverokkal? Akkor válaszd a VitaMAX Tuning tarifát, töltsd fel 5000 Ft-tal és beszélj korlátlanul 0 Ft-ért minden Vodással a feltöltéstől számított 30 napig. Sőt, 5000 Ft-os feltöltés esetén az SMS és a beszélgetés is sokkal olcsóbb: 28,5 Ft minden időszakban. Ha ez nem lenne elég, akkor most figyeljetek: a tarifához akár 1 GB díjmentes internet is jár. 

A tairfáról bővebb infót a www.vodafone.hu/tuning oldalon találtok. Ha kipróbálnátok a VitaMAX Tuning tarifát, akkor keressétek a Debreceni Egyetemen az alábbi átadási pontokon, ahol ingyen a tietek lehet egy 500 Ft-tal feltöltött VitaMAX Tuning SIM kártya:

Átadási pontok listája:

- KTK-HÖK Iroda – Kassai úti campus

- Főépület Büfé

- Főépület - Campus Pont

- Galéria Kávézó

- UPPS Pizzéria

- Nagyerdei Étterem

- Koli Klub

- Speedy Snacks

- MK Koli Büfé

- Kémia Épület Büfé

- GVK Büfé

- Agrár Menza

 

A tarifa korlátozott számban csak december 15-ig igényelhető, de ha addig kiptóbálod, utána mindig élvezheted a korlátlan beszélgetés szabadságát.

 

Szuper tarifához szuper készülék kedvező áron

Ha van már SIM kártyátok, és szeretnétek hozzá egy okostelefont. hogy a díjmentes internetet is maximálisan ki tudjátok használni akkor a Samsung Galaxy Y-t ajánljuk 21.990 Ft-ért, 5000 Ft-os feltöltés esetén. Ha van már Tuning SIM kártyátok, és regisztráltok a Vodafone Köszönet programjába, akkor 20.310 Ft-ért tiétek lehet a készülék. 

 

Samsung okostelefonokhoz exkluzív tartalmak

Október közepétől ingyenesen elérhető a Samsung androidos okostelefonjaira és táblagépeire egy exkluzív, magyar alkalmazásokból álló appcsomag, amely a rajtnál 11, de az év végére már 15 hasznos programot fog tartalmazni. A Samsung App Mix sokoldalú alkalmazásaival minden Android 2.3-as vagy frissebb rendszerrel felszerelt Samsung okostelefon és táblagép tulajdonosa ingyenesen jut hozzá magyar tartalmakhoz.

Az alkalmazások a korábban megvásárolt Samsung-telefonokra utólag tölthetők le a Samsung Apps áruházból, míg az újakra a keretalkalmazás hamarosan már előtelepítve érkezik.A szerző további cikkei
Délibábszínház Ha van örömteli visszakapaszkodás az életbe, akkor az Bérczesi Róberté.
Sörforradalom a konyhában Sok gyakorlással otthon is finom sör készíthető.
Nemzetközi konfliktusok Új formái, és gazdasági következményei.
Társasjáték Sokan próbálták ki a DE óriás társasjátékát, amelynek bábui maguk a résztvevők.
Campus Sportfesztivál Siess, Nevezz!
CAMPUS PONT - SZOLGÁLTATÁSOK
Bejelentkezés
A hét legolvasottabb cikkei
Keresés
A rovat legolvasottabb cikkei
A hónap legolvasottabb cikkei