Szubjektv
Újjászületik a legendás Hegyalja Fesztivál
2015. mjus 5.,

Egy év pihenõ után újra elfoglalja méltó helyét a fesztiválok sorában a Borsodi Kingdom of Hegyalja. A kívül-belül megújult öt napos buli olyan nevekkel kápráztatja el a közönséget, mint a Rudimental, a Nightwish vagy a hardcore metal oldalról érkezõ Architects és At the Gates. Az ütõs zenei line up és az egyedi látványvilág mellett a rekord alacsony bérletárak garantálják az igazi fesztiválélményt.

 A 15 éves múltra visszatekintõ Hegyalja Fesztivál idén újult erõvel tér vissza a káprázatos Tokaj-Rakamaz vidékére. Kilépve az eddigi skatulyából egy teljesen új, színes zenei paletta várja a bulizni vágyókat, hiszen a rock mellett elektro, drum 'n bass, folk és pop elõadók is érkeznek a látványos színpadokra. A fellépõk külföldi vonalát olyan bandák erõsítik, mint a Rudimental, a Nightwish, az Architects, a Clean Bandit, az At the Gates vagy a Chase and Status és a Milk and Sugar. A hazai csapatok oldaláról igazi közönség kedvencek fokozzák majd a hangulatot, mint a Punnany Massif, a The Carbonfools, az Irie Maffia, a Belga, Anna and the Barbies és a Hiperkarma. 

Az európai színvonalú fesztiválokat idézõ Borsodi Kingdom of Hegyalja a minõséget kedvezõ árakon hozza el, így a királyság valóban mindenki elõtt megnyílik. A nemzetközi és hazai zenei krém eddig még sosem volt ilyen könnyen elérhetõ ennyiért, egy helyen és a Borsodi jóvoltából az early bird bérletek után nem értek véget a kedvezmények. A "Csapassátok csapatban" akció keretében 100 db hatfõs csapat tagjai továbbra is 13 990 forintos áron vásárolhatják meg heti bérletüket.  Ragadd meg a haverokat, és ne hagyd ki az év leghangosabban dübörgõ fesztiválját! 

Borsodi Kingdom of Hegyalja

Tokaj-Rakamaz, 2015. július 15-19.

http://kingdomofhegyalja.hu/A szerz tovbbi cikkei
Zöld út a hallgatók szívéhez A DEHÖK Környezetvédelmi Bizottság valódi zöld folt a Debreceni Egyetemen.
Boldog sárgulók Közösségi programok, felvonulás és bál.
Utazni szeretne? El?ször ide kell jönnie! 27. alkalommal szervezik meg az Utazási Vásár és Autókiállítást március 24-26. között.
HORTOBÁGY NÉPTÁNCEGYÜTTES Hagyomány, sport, szórakozás és barátság.
Magyar siker Véget ért a BrainFactory online ötletverseny.
CAMPUS PONT - SZOLGLTATSOK
Bejelentkezs
A ht legolvasottabb cikkei
Keress
A rovat legolvasottabb cikkei
A hnap legolvasottabb cikkei